Son Espases instal·la un parc infantil en la sala d'espera de radiologia pediàtrica

Publicado 28/11/2019 16:30:12CET

   PALMA DE MALLORCA, 28 nov. (EUROPA PRESS) -

   L'Hospital Universitari Son Espases ha instal·lat un parc infantil en la sala d'espera de radiologia pediàtrica amb l'objectiu promoure un entorn estructural que garanteixi el confort ambiental dels pacients i fomenti un ambient saludable per a la millora del seu estat.

   Segons ha informat en un comunicat la Conselleria de Salut i Consum, l'esportista aficionat Antoni Pericàs ha corregut l'Ultra Trail de Mont Blanc 2018 per recaptar diners per a aquesta causa a través de l'associació sense ànim de lucre Yes With Cancer. A més, aquest parc ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Escola Sant Cayetano, de Palma, que va recaptar diners gràcies a un projecte emprenedor.

   Aquesta acció s'emmarca dins del projecte d'humanització del servei de radiologia que va començar amb la transformació de la TC pediàtrica en un vaixell pirata.

   Segons ha apuntat la Conselleria, decorar les parets i els sostres amb dibuixos infantils o amb imatges relaxants disminueix la necessitat de sedació i l'analgèsia en els nens. A més, proporcionar una distracció positiva al pacient amb imatges infantils i de la naturalesa, afavoreix l'entorn curatiu.

   No és la primera vegada que l'Associació Yes With Cancer i Son Espases col·laboren conjuntament en diferents accions d'humanització, com la donació d'ulleres de realitat virtual o de sis tricicles per als nens oncològics.

Contador