'Sons de barri' actua aquest dimecres i dijous en el Conservatori i aquest divendres a Son Gotleu

'Sons De Barri' Actua Aquest Dimecres I Dijous En El Conservatori I Aquest Divendres En La Plaza Orson Welles De Son Gotleu
AYUNTAMIENTO DE PALMA
Publicado 7/5/2019 16:44:16CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   El projecte musical 'Sons de barri' actuarà aquest dimecres i aquest dijous en el Conservatori Municipal de Música i aquest divendres a la plaça Orson Welles de Son Gotleu.

   En un comunicat, l'Ajuntament de Palma ha explicat que amb aquests tres concerts "es dóna visibilitat al treball realitzat durant tot el curs escolar en aquest projecte que empra la música com a element de cohesió de les diferents comunitats per a la millora de la convivència" al barri de Son Gotleu.

   Concretament, 'Sons de barri' compta amb la participació de l'alumnat dels centres educatius del barri, així com amb la col·laboració de l'Escola de Música de Sant Josep Obrer-Corpus Christi, Cort i el Conservatori Superior de Música de Balears, segons han detallat des del Consistori.

   D'altra banda, l'Ajuntament ha afirmat que al principi es tractava d'un projecte de "cant coral amb els nens i joves de la barriada que tinguessin un interès per la música", però que, gràcies al suport econòmic d'alguns col·laboradors, han pogut incorporar "la part instrumental a través de la creació de l'Orquestra infantil de violins i violoncels".

   Aquest any la temàtica del repertori musical gira entorn de la preservació del medi ambient i la "problemàtica de residus" i, a més, a fi de "eixamplar la dimensió del projecte més enllà del propi barri de Son Gotleu", participaran la Coral Cantaballa del Terreny i la Coral de l'Escola de Música d'Algaida.

   Els concerts tindran lloc a les 11.30 hores el dimecres, a les 10.30 hores el dijous i a les 19.30 hores el divendres.

Contador

Para leer más