Actualizado 29/12/2019 15:06 CET

Cremen tres casetes en un poblat xabolista del Secar de la Real

Els Bombers de Palma apunten al fet que el foc podria haver estat provocat pels inquilins de l'habitatge on es va originar el foc

PALMA DE MALLORCA, 29 Dic. (EUROPA PRESS) -

Tres casetes d'un poblat xabolista del Secar de la Real (Palma) s'han vist afectades per un incendi en la nit d'aquest dissabte, en originar-se un foc en la cuina d'una d'elles, al costat d'una bombona de but.

Segons ha informat Bombers de Palma, l'incendi s'hauria originat entorn de les 23.30 hores d'aquest dissabte i podria haver estat provocat pels propis inquilins. Les flames s'han pogut extingir al voltant de les 00.30 hores.

Per la seva banda, Policia Nacional ha informat que el foc s'ha originat en la cuina de l'immoble, al costat d'una bombona de but, i ha afectat a una srie d'habitatges propers.

El cos d'agents de Seguretat Nacional ha informat també que en la caseta incendiada habitaven quatre persones. Si bé, al moment del succés sol tres es trobaven a l'interior de l'immoble.

En les tasques per controlar l'incendi, no solament han participat Bombers de Palma i Policia Nacional, si no que també ho han fet agents de la Policia Local. No hi ha hagut que lamentar ferits.

Para leer más