Successos.- Decreten presó per als dos piròmans de contenidors de Palma

Successos.- Els detinguts per cremar contenidors aquest dilluns van provocar danys valorats en 100 mil euros
POLICÍA NACIONAL
Publicado 25/4/2019 17:19:42CET

La Policia no descarta que hi hagi més piròmans

PALMA DE MALLORCA, 25 Abr. (EUROPA PRESS) -

La jutgessa en funcions de guàrdia ha decretat l'ingrés a la presó sense fiança per als dos detinguts dilluns passat a Palma com a presumptes responsables de la crema de diversos contenidors, vehicles i la façana d'un edifici.

En concret, són dos homes, de 48 i 51 anys, als quals la Policia Nacional atribueix un altre delicte similar al gener i que en total han provocat danys valorats en 100.000 euros.

La Policia ha explicat que els fets van tenir lloc a les 05.00 hores del passat diumenge, quan els presumptes autors del "delicte d'incendi provocat amb risc per a persones", van cremar quatre de contenidors, tres vehicles estacionats i part d'una façana d'un immoble.

Els agents van entrar a l'edifici afectat i "es va ser avisant veí per veí perquè ascendissin fins al terrat i així poder evitar mals majors en cas que l'incendi es propagués". Al final els bombers van controlar la situació i els veïns van tornar als seus domicilis.

Així mateix, la Policia els atribueix als mateixos homes una altra actuació que va tenir lloc el passat 16 de gener, data en la qual presumptament van incendiar una bateria de contenidors que va afectar a diversos vehicles aparcats al carrer Jaume Ferrán. A un d'ells, a més, se li acusa d'intentar cremar dos contenidors el passat 25 de febrer, que no van arribar a cremar.

Amb tot això, els agents, que han valorat els danys en aproximadament 100.000 euros, van detenir aquest dilluns als presumptes autors i, en els dos registres domiciliaris efectuats, van intervenir vuit encenedors i dos bidons de cinc litres amb material inflamable.

La Policia Nacional ha assegurat que "se segueix la investigació per determinar la seva implicació en altres incendis, ja que queden pendents el resultat de diverses gestions", però han assenyalat que, juntament amb la Policia Local, continuaran amb "intensos operatius", ja que no descarten que hi hagi més "piròmans de contenidors".

Contador

Para leer más