Successos.- Detingut a Pollença un home per amenaces amb arma blanca a un porter de discoteca

Actualizado 30/7/2008 20:25:57 CET
Actualizado 30/7/2008 20:25:57 CET

Successos.- Detingut a Pollença un home per amenaces amb arma blanca a un porter de discoteca

PALMA DE MALLORCA, 30 Jul. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Guàrdia Civil van detenir a Estimin O., alemany de 28 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces amb arma blanca a un porter d'una discoteca d'aquesta població.

Així ho ha informat avui el cos de seguretat en un comunicat, on va assenyalar que també va ser arrestada a Llucmajor, l'alemanya Sandra K. de 34 anys, com a presumpta autora d'un delicte de robatori al descuit a la platja del Sorral. A Inca, es va detenir a Cristian A. I., de 19 anys, per robatori en una perruqueria; i a Vilafranca, a Miguel B.F. de 31, com a presumpte autor d'un delicte de robatori després de ser sorprès a l'interior d'un vehicle al qual prèviament havia fracturat el vidre.

Mentrestant, pel delicte de maltractaments en l'àmbit familiar es va procedir a la detenció en Palmanova de Maria S.C., de 28 anys; del britànic Ben J., de 30; al romanès Marius V., de 24 anys, a Julio L. L. de 36 (Artà); de Manuel M.R., de 38 (Pollença); de Cristian V.B. (Santa Margarida); Francisco O.C., de 31 (Maó) i a David R.R., de 31 (Sant Antoni).

D'altra banda, agents de l'Institut Armat també van arrestar a l'espanyol de Joan S.M., com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, al ser-li confiscades 8 plantes de marihuana.