Actualizado 08/09/2008 19:21 CET

Successos.- Detinguts dos homes a Llucmajor després de confiscar-los 2,8 grams de cocaïna

PALMA DE MALLORCA, 8 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil de Llucmajor va procedir a la detenció del senegalès D.M., de 35 anys, i del colombià G.O.G., de 19 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, després de confiscar-los 2,8 grams de cocaïna. El primer d'ells, va oferir, a una parella del cos de seguretat que es trobava de servei de paisà per la població, unes paperines pel que va ser detingut, procedint igualment a la detenció de l'individu al qual se les havia adquirit.

Pel delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, durant el cap de setmana passat s'es va detenir a Llucmajor al francès S.W., de 28 anys, a Pollença a l'uruguaià C.I., de 19 anys, a Inca a E.A.M., de 41 anys, en Palmanova al britànic K.C., de 26 anys, en el Pont d'Inca al britànic J.F., de 37 anys, en Artà a Z.L.R., de 19 anys, a Eivissa a A.V.R., de 44 anys, i a Sant Antoni al britànic I.R.

D'altra banda, membres de l'Institut Armat de Pollença, van arrestar a J.E.P. de 18 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori en un supermercat de la població. Igualment es va detenir al polonès M.S., de 20 anys, pel robatori en un bar.

La Guàrdia Civil del port port d'Eivissa va procedir a la detenció de A.V.N., de 33 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després d'incautar-li a la seva arribada al port 28 grams de cocaïna i 89 pastilles d'èxtasis.