Actualizado 11/09/2008 20:37 CET

Successos.-La policia d'Eivissa confisca més de tres quilos de MDMA i 711 pastilles d'èxtasis

EIVISSA, 11 de Setembre (EUROPA PRESS)

La policia d'Eivissa va confiscar més de 3 quilograms de MDMA i 711 pastilles d'èxtasis en una operació en la qual es va desarticular un grup, perfectament organitzat i estructurat, que es dedicava a la introducció de drogues a l'illa, i en què van ser detingudes quatre persones, tres de les quals pertanyen a la mateixa família, mare i dos fills.

Les detencions i confiscacions són fruit de les investigacions que es van iniciar en el mes de maig i després de les que, el passat dia 30 d'agost, agents pertanyents a la Prefectura Superior de Policia de Múrcia, van detenir a I.O.U. de 28 anys natural de Bilbao, a qui se li considera el responsable del Grup.

En el moment de la detenció, que es va practicar en el Port de Denia quan pretenia embarcar amb destinació a Eivissa, es van trobar 1.558 grams de cocaïna i 800 grams de speed ocults en un habitacle (especialment dissenyat per al seu transport) del vehicle que conduïa, que també va ser intervingut.

Les investigacions executades pels Agents d'Eivissa van portar, també, a la detenció de la mare, M.C.U.E, de 64 anys, i de la germana, M.O.U, àlies "Marichu" de 31 anys, totes dues de Bilbao. De la mateixa manera es va practicar la detenció de J.M.C.R. àlies "Jusema" de 26 anys, natural de Cadis.

En el registre de l'habitatge, ubicada en Cala de Bou, els agents van confiscar 3.084 grams de MDMA, 711 pastilles d'èxtasis, diverses paperines de cocaïna, borses i plàstics amb restes de cocaïna, dos bossetes amb vidre, dos balances de precisió amb restes de drogues, un telèfon mòbil i una PDA.

En aquesta operació van treballar de manera conjunta funcionaris de les Direccions Superiors de Múrcia i Balears, després de les informacions obtingudes en els llocs d'ambient nocturn i 'afters'.