Surten a licitació les obres de millora de l'IES Sineu i del CEIP Es Putxet

Publicado 7/5/2019 14:20:59CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria d'Educació i Universitat ha publicat aquest dimarts en la Plataforma de Contractació del Sector Públic del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública la licitació dels projectes de millora de l'IES Sineu i del CEIP Es Putxet de Selva.

   En un comunicat emès per la Conselleria, s'ha informat que la reforma de l'IES Sineu consisteix en la impermeabilització de la coberta del pavelló i el projecte d'Es Putxet, per la seva banda, pretén millorar les condicions d'accessibilitat i de seguretat en cas d'incendi.

   En termes més concrets, l'actuació en l'IES Sineu consistirà, en primer lloc, a eliminar les goteres que afecten la zona interior del pavelló i, en segon, per la qual cosa respecta les obres d'impermeabilització, contemplaran un aïllament tèrmic i es realitzarà una impermeabilització líquida sense juntes.

   En relació a les obres en el CEIP Es Putxet de Selva, l'objectiu és millorar les condicions d'accessibilitat i de seguretat en cas d'incendi del centre i, així, complir amb els requisits mínims establerts per la legislació vigent aquestes matèries.

   En matèria d'accessibilitat el projecte pretén resoldre els desnivells existents amb una sèrie de rampes que comuniquen els quatre nivells existents i instal·lar un ascensor que permeti comunicar les tres plantes de l'edifici, entre altres mesures.

   Així mateix, pel que fa a seguretat es preveu la reparació de l'escala exterior d'emergències i la modificació del nombre de sortides de l'edifici a espai exterior i instal·lar equips contra incendis, il·luminat d'emergències i senyalització exigides per la legislació vigent.

   Per a ambdues obres el termini d'execució és de dos mesos i el pressupost base de licitació és de 78.615 euros, en el cas de l'institut, i de 417.911 euros en el col·legi.

Contador

Para leer más