Actualizado 07/01/2009 19:38 CET

Temporal.- L'helicòpter de la DGE realitza un vol de reconeixement per la Serra de Tramuntana

PALMA DE MALLORCA, 7 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'helicòpter de la Direcció general d'Emergències (DGE) va realitzar aquesta tarda un vol de reconeixement per la Serra de Tramuntana, per conèixer de prop l'estat de la zona després de la neu caiguda durant les últimes hores i va comprovar com ha augmentat el cabal d'alguns torrents de la zona de Pollença.

En un comunicat, la DGE va recordar que avui ha decretat l'Índex de Gravetat 1 (IG1) amb motiu d'aquestes nevades i el Grup de Suport Tècnic es va reunir per avaluar la situació. En aquest sentit, la DGE va recomanar evitar fer excursions a la zona pel risc de romandre aïllat per la neu i, els habitants de Tramuntana, els va aconsellar no circular per carretera si no és absolutament necessari i, en cas de fer-ho, portar un telèfon mòbil amb bateria i el vehicle amb el dipòsit ple de combustible.

Alhora, va suggerir estar informat periòdicament de l'estat del temps i de les carreteres, informació que es pot consultar en les webs tant de l'Agència Estatal de Meteorologia com del Consell de Mallorca.