Tornen a detenir un pare i al seu fill per un delicte de lesions greus a Eivissa

Publicado 20/3/2019 10:05:47CET
POLICÍA NACIONAL/ARCHIVO

   Ja havien estat detinguts per provocar lesions de diversa gravetat a un grup de joves

   EIVISSA, 20 Març (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha detingut a Eivissa a un pare i al seu fill, presumptes autors d'un delicte de lesions greus. Els fets van tenir lloc en la tarda del 3 de març a l'avinguda Espanya d'Eivissa i van ser detinguts el passat 11 de març.

   Segons han informat, un ciutadà va alertar els agents sobre les 18.30 hores i va explicar que un home estava inconscient en ple carrer després de ser agredit per part de dos homes.

   Fins al lloc es van desplaçar efectius de la Policia Nacional i una ambulància, que va traslladar a la víctima a un centre sanitari.

   L'home va ser ingressat a l'Unitat de Vigilància intensiva ja que presentava lesions greus.

   Mitjançant la descripció dels testimonis i a través de les imatges de seguretat dels establiments propers, es va aconseguir identificar i procedir a la detenció dels agressors: un pare i un fill de nacionalitat espanyola i residents a Eivissa.

   Es dóna la circumstància que tots dos agressors ja havien estat detinguts per la Policia Nacional el passat 8 de març després de protagonitzar en la matinada del dia 3 una batussa i provocar lesions de diversa gravetat a un grup de joves que es trobaven en un local de copes.

Para leer más