Un total de 27 veïns afectats per l'incendi tenen treball estable

26M.- Unides Podem suspèn els seus actes de campanya aquest dimarts a Eivissa per la m
GERMÁN LAMA - EUROPA PRESS
Publicado 14/5/2019 17:09:51CET

   EIVISSA, 14 Maig (EUROPA PRESS) -

   Un total de 27 veïns afectats per l'incendi del Viver tenen treball estable, segons ha confirmat l'Ajuntament d'Eivissa.

   La majoria dels atesos són estrangers amb permís de treball i residència -un total de 37- i altres 14 porten a Eivissa menys de nou mesos. Altres 16 veïns porten a Eivissa fins a tres anys i 11 d'ells viuen a l'Illa des de fa més de tres anys.

   La regidoria de Benestar Social d'Eivissa, a través de la Xarxa d'Inclusió Social, ha anunciat també que manté activada l'assistència als afectats per l'incendi.

   En total, segons ha informat l'Ajuntament, 41 persones han estat ateses i, d'elles, 39 han requerit un espai per dormir habilitat al Centre d'Educació per a Adults, a la vella Sa Bodega.

   Segons ha relatat el Consistori, el dispositiu d'atenció va ser activat aquest dilluns a les 16.00 hores, quan els treballadors socials van accedir al lloc. Creu Roja també va habilitar un espai d'assistència com a primera resposta davant l'emergència.

   El Consistori ha relatat que aquest dimarts el departament de Benestar Social ha avaluat l'atenció prestada als veïns de l'immoble, una assistència que s'adaptarà a les necessitats dels afectats i en col·laboració amb altres institucions com el Consell. Aquest dimarts es mantindrà el dispositiu per a aquestes persones.

   L'Ajuntament ha explicat que la majoria han perdut la seva documentació, per la qual cosa des de les Unitats de Treball Social es treballa per recuperar-la.

Contador