Un total de 63 persones participen en una jornada de selecció de personal organitzada pel SOIB a Eivissa

Publicado 7/5/2019 17:21:10CET

   EIVISSA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   Un total de 63 persones han participat en una jornada de selecció organitzada a Eivissa per l'oficina sectorial d'Hostaleria i Turisme del Servei d'Ocupació de Balears per a Meliá Hotels Internacional.

   Segons ha informat la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, en concret hi havia una oferta de 39 llocs de treball per als perfils de cuina, bar, pisos i serveis tècnics.

   Per a aquesta temporada turística la cadena hotelera necessita cobrir deu llocs de treball de cuina, 15 de cambrer, deu de cambrer de pisos i quatre de serveis tècnics.

   La jornada ha tingut lloc al Centre de Formació SOIB-Blanca Dona d'Eivissa, on el personal tècnic ha fet les entrevistes de preselecció a 63 candidats i el personal de recursos humans de Melià ha realitzat les entrevistes per a la selecció final.

   Per aquest any, el servei SOIB Empreses i Meliá han organitzat un total de quatre 'job days' a les Illes. El primer es va organitzar a Menorca amb entrevistes a 32 candidats.

   En el segon, a Calvià, van ser entrevistats 122 candidats. En el mes de maig s'ha programat una jornada més a Mallorca. L'oferta total de llocs de treball tramitats per aquest grup hoteler amb el SOIB Empreses serà de 216.

Contador