Treball i la UIB engeguen dos estudis propis sobre la gestió de cooperatives i la internalització de Pimes

Portes amb el logo de la UIB
UIB - Archivo
Publicado 28/2/2019 15:13:00CET

PALMA DE MALLORCA, 28 Feb. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Treball i l'Universitat de les Illes Balears (UIB) han posat en marxa aquest curs dos nous estudi propis de postgrau, un orientat a la gestió d'empreses en l'àmbit de l'economia social i l'altre a la internalización de Petit i Mitges Empreses (Pimes).

En un comunicat emès per la Conselleria, s'ha detallat que, d'una banda, el curs d''Expert universitari en creació i gestió de cooperatives i altres empreses de l'economia social' ja ha començat i han informat que es tracta d'una titulació dirigida a promoure "l'ocupació estable i de qualitat", "la participació dels treballadors" i a establir "empreses alternatives a les societats capitalistes tradicionals".

Durant les 120 hores lectives, s'analitzaran des de motivacions teòriques fins a aspectes de la gestió d'empreses de l'economia social i, en aquest sentit, l'alumnat es formarà en qüestions generals del sector com a organitzatives, jurídiques, comptables, fiscals i de màrqueting social.

D'altra banda, el curs d''Especialista universitari en gestió juridicoeconómica internacional de les Pimes' s'impartirà pròximament amb l'objectiu de formar a professionals capaços de "promoure la internalización d'empreses", una "aposta estratègica que vol contribuir a consolidar i fer créixer l'activitat econòmica i generar ocupació al territori".

Aquesta formació albergarà matèries de formació multidisciplinària dins de l'àmbit de comerç, amb dret mercantil internacional, màrqueting internacional, aspectes financers, anglès comercial i cultures, entre unes altres.

El postgrau acceptarà un total de 26 alumnes i es distribuirà en dos cursos, des de gener a abril i des d'abril a juny, i el preu per cadascun serà de 200 euros. Així mateix, si el curs es fa sencer, el preu serà de 300 euros.

Ambo aquests estudis seran impartits per la UIB i gestionats per la Fundació Universitat Empresa.

Contador