Tres detinguts per tràfic de drogues al Polígon de Llevant

Publicado 11/9/2019 17:10:22CET
Material, droga i diners en efectiu dels tres detinguts per delicte contra la salut pública al Polígon de Levante.
Material, droga i diners en efectiu dels tres detinguts per delicte contra la salut pública al Polígon de Levante.POLICIA NACIONAL

PALMA DE MALLORCA, 11 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha detingut tres persones per un delicte contra la salut pública en el marc de l'operació 'Silence', al Polígon de Llevant, a Palma.

Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia de Balears en una nota de premsa, les actuacions van començar divendres passat, quan els agents van sorprendre dues persones d'origen colombià a l'interior d'un vehicle amb 75 grams de cocaïna i diners en efectiu.

Els detinguts van passar a disposició de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udyco), que en col·laboració amb la Policia Local de Palma, van iniciar una investigació per determinar el lloc de residència dels detinguts.

Una vegada localitzat el domicili, es va procedir a l'entrada i registre, i es va detenir a una tercera persona. Es tractava d'una dona que ja s'havia desfet de gran part de la cocaïna, encara que se li van intervenir 13 grams més d'aquesta droga i 3.500 euros en efectiu.

La dona es trobava gestionant la seva sortida del país mitjançant la compra d'un bitllet a Colòmbia per a última hora de la tarda, i tenia l'equipatge preparat per sortir.

Contador

Para leer más