Tres 'startups' de Balears participen al Fòrum d'Inversió LinksUp sobre gestió de la innovació

Tres 'startups' de Baleares participan en el Foro de Inversión LinksUp sobre gestión de la innovación
FUNDACIÓN BIT
Publicado 13/5/2019 17:00:11CET

PALMA DE MALLORCA, 13 May. (EUROPA PRESS) -

Les 'startups' de Balears Tourfeeling, Gedocu IT Consulting i La Millor Mesa han participat al Fòrum d'Inversió del projecte europeu LinksUp, celebrat a Barcelona entre el 6 i el 8 de maig i centrat en accions formatives sobre inversió, emprenedoria i gestió de la innovació, segons ha informat la Fundació Bit en una nota.

Així, les tres empreses van presentar els seus projectes i van obtenir assessorament dels inversors per a augmentar les possibilitats de finançament, al costat d'altres tretze 'startups'.

A més, els dies 6 i 7 de maig es va dur a terme una sessió formativa per a divuit grups d'inversió centrada en la professionalització de l'activitat inversora i en les quals es van traçar aspectes com l'estratègia d'inversió, la identificació i avaluació de les oportunitats d'inversió o el seguiment de les empreses participants, entre altres. A aquest curs van assistir tres professionals de Balears procedents de Travel Tech, Veri Seed Capital i Galgar Advisory SL.

"DEL SOFTLANDING A LES VENDES"

D'altra banda, a les jornades la Fundació Bit va oferir la xerrada 'Del softlanding a les vendes' a la qual es van combinar diferents metodologies docents i l'objectiu de les quals va ser oferir suport a les 'startups' per a establir-se en altres territoris, relacions intersectorials i expandir negocis a les diferents regions en les quals es desenvolupa el programa de softlanding de LinksUp (Balears, Catalunya, Murcia, Occitània i Beira).

PROJECTE EUROPEU

Finalment, la Fundació Bit ha explicat que 'LinksUp' s'emmarca en el projecte de cooperació política entre Catalunya, Balears i Occitanie Pirinenc Mediterrània, en el qual participz la Fundació Bit.

El projecte té com a objectiu augmentar el creixement econòmic i millorar la competitivitat de les start-ups dels sectors de TIC-turisme i de TIC-salut del sud-oest d'Europa i facilitar l'accés a finançament a les start-ups.

Contador

Para leer más