Unes 80 persones assisteixen al ParcBit a la I Trobada de comunitats tecnològiques de Mallorca

Unes 80 persones assisteixen en el ParcBit a la I Trobada de comunitats tecnològiques de Mallorca
PARCBIT
Publicado 25/5/2019 18:07:57CET

   PALMA DE MALLORCA, 25 Maig (EUROPA PRESS) -

   Prop de 80 persones han acudit aquest dissabte a la I Trobada de comunitats tecnològiques de Mallorca, un esdeveniment que s'ha celebrat a l'Edifici Son Espanyol del ParcBit i en el qual han tingut lloc xerrades, tallers, dinàmiques i taules rodones sobre el sector tecnològic, segons han informat els organitzadors en una nota.

   En la jornada, organitzada conjuntament per la Fundació Bit i les comunitats tecnològiques Agile & Lean IB, AWS Mallorca, PyData Mallorca, Mallorca Software Crafters i Women Techmakers (WTM), diferents comunitats del sector tecnològic participen conjuntament en una trobada orientada a compartir coneixement i posar en valor el treball d'un col·lectiu format per professionals qualificats molt demandats.

   Així, a primera hora del matí s'ha dut a terme una dinàmica Open Space, un model d'esdeveniment formatiu, utilitzat sobretot en entorns de desenvolupament de projectes tecnològics, i que formen part de la metodologia 'Agile' de gestió de projectes.

   També a primera hora del matí, la comunitat Mallorca Software Crafters (MSC) ha realitzat el taller de Coding Dojo: Katta Potter, una reunió de persones en les quals es treballa en un repte de programació de manera col·laborativa.

   En paral·lel a aquestes activitats, a l'auditori del ParcBit, les comunitats Agile & Lean, PyData Mallorca, i AWS Palma han ofert tres xerrades sobre 'De Scrum', 'NextGen connectivity' i solucions de 'Cloud' híbrides.

   Finalment, les persones assistents han pogut assistir a la Taula rodona 'L'estat del sector tecnològic a les Illes Balears', en la qual han intervingut representants de les diferents comunitats participants per discutir sobre temes relatius a la tecnologia en el panorama balear, les necessitats professionals del sector o fórmules de retenir i atreure talent cap a les empreses de les Illes, entre uns altres.

Contador

Para leer más