Uns 175 docents assisteixen a les IV Jornades de Biblioteques Escolars

Unos 175 docentes asisten a las IV Jornadas de Bibliotecas Escolares
CAIB
Publicado 10/5/2019 17:00:14CET

PALMA DE MALLORCA, 10 May. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, acompanyat del director general d'Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, ha assistit aquest divendres a les IV Jornades de Biblioteques Escolars que se celebren aquest divendres i dissabte en l'Estudi General Lul·lià de Palma.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, aquestes jornades tenen com a objectiu donar a conèixer el paper de les biblioteques escolars en els processos de canvi i transformació educativa que necessita l'escola.

Així mateix, es pretén conèixer la contribució de la biblioteca escolar a l'adquisició i desenvolupament de les competències informacionals, dissenyar programes formatius de competència informacional a l'escola, dissenyar projectes de recerca a través de la biblioteca escolar i facilitar models de gestió, activitats, entre altres qüestions.

Les jornades s'estructuren en tres tipus d'activitats formatives: ponències, intercanvi d'experiències i tallers pràctics.

La part més pràctica de les Jornades consistirà en una sèrie de tallers, que es faran de forma simultània, que volen servir per a assentar les bases exposades de la formació a la pràctica educativa.

Contador

Para leer más