Veïns de Palma participen en la sembra d'arbres en el bosc urbà del canòdrom

Veïns de Palma participen en la sembra d'arbres en el bosc urbà del canódromo
CORT
Publicado 3/5/2019 20:01:38CET

   PALMA DE MALLORCA, 3 Maig (EUROPA PRESS) -

   Un grup de veïns han participat aquest divendres en el procés de sembra d'arbres del bosc urbà del canòdrom de Palma, activitat amb la qual se cerca implicar els residents de la zona.

   Segons ha informat Cort en un comunicat, han col·laborat membres de les associacions de veïns d'Es Fortí i del Camí de Jesús, a més de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma.

   Els regidors de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne i d'Economia, Hisenda i Innovació, Jose Hila i Adrián García, respectivament, també han participat.

   Les obres del bosc urbà del canódromo van començar el passat mes de juliol i la previsió és que finalitzin entre juliol i agost d'aquest any.

   El projecte contempla que es plantin uns 280 arbres autòctons.També s'incorporaran milers d'unitats d'arbustos i s'instal·larà una tirolina de trenta metres, entre altres qüestions.

   El sistema de drenatge que incorpora el parc permetrà que l'aigua de pluja s'autogestioni i es complementarà amb sistemes de reg amb aigua regenerada. L'objectiu és que l'espai sigui més fresc i que la vegetació funcioni millor.

   El pressupost d'adjudicació de l'obra va ser de 853.050 euros procedents de la Llei de Capitalitat. La parcel·la del canódromo té més de 16.000 metres quadrats.

Contador

Para leer más