Vox confirma que Antonio Salvá serà cap de llista al Congrés

Publicado 4/10/2019 10:16:03CET
El cap de llista del Vox al Congressos per a les eleccions del 10-N, Antonio Salvá.
El cap de llista del Vox al Congressos per a les eleccions del 10-N, Antonio Salvá. - VOX BALEARES - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 4 Oct. (EUROPA PRESS) -

   Vox a Balears ha confirmat que Antonio Salvá serà el cap de llista de la candidatura del partit al Congrés en les eleccions generals del 10 de novembre.

   Salvá ja va ser candidat de la formació al Senat al maig i forma part del Comitè Executiu Regional del partit.

   Tan ràpid com es registrin les llistes davant la Junta Electoral es donaran a conèixer la resta de membres de les candidatures al Congrés i al Senat, han explicat des de la formació.

   El president del partit a les Illes, Jorge Campos, ha assenyalat que el doctor Salvá, membre del Comitè Executiu Regional del partit des de la seva fundació i pare de Diego Salvá Guàrdia Civil assassinat per ETA a Palma Nova, "és un referent moral i polític, és el millor nom per consolidar a Vox al Congrés".

   Cal recordar que qui va encapçalar la llista al Congrés en les passades eleccions, Malena Contestí, va anunciar que abandonava la formació i la militància aquest dimarts després de qualificar al partit d'"homòfob i extremista" i de criminalitzar a la dona.

   En la seva carta de renúncia, Contestí va assenyalar que, en la seva opinió, "Vox no és un partit polític; és un moviment extremista i antisistema" que fa "proselitisme totalitari" a la "calor dels finançaments".

Contador

Para leer más