Vox nega haver mantingut contactes amb Bauzá per recalca que es pot afiliar tot aquell que "comparteixi la ideologia"

Publicado 7/2/2019 13:34:00CET
Líder de Vox a Balears, Jorge Campos, i Fulgencio Coll, candidat a l'alcaldí
VOX

PALMA DE MALLORCA, 7 Feb. (EUROPA PRESS) -

El líder de Vox a Balears, Jorge Campos, ha negat aquest dijous haver mantingut contactes polítics amb l'expresident del Govern José Ramón Bauzá, encara que ha recalcat que "es pot afiliar tothom que comparteixi la ideologia" de la formació.

"No repartim crrecs ni hem tingut cap contacte polític. Aquí es pot afiliar tothom que comparteixi la ideologia de Vox i si Bauzá es vol afiliar ningú posar cap problema", ha assenyalat Campos en declaracions a Europa Press.

Així mateix, Campos i el candidat a l'alcaldia de Palma, Fulgencio Coll, han presentat aquest dijous la trobada d'afiliats i simpatitzants que tindr lloc el dissabte en l'Auditorium de Palma.

En concret, han assenyalat que l'adrea del partit ha optat per realitzar la trobada a la Sala Magna, amb un aforament de gairebé 1.000 persones, en veure "l'xit de la convocatria" prevista inicialment en una sala amb un aforament d'unes 200 persones.

"Ens omple d'orgull que en molt poc temps Vox hi hagi més que quintuplicat el nombre d'afiliats, que en aquests moments s'expliquen en un miler a nivell de Balears, reflex que cada vegada més persones han recuperat amb nosaltres l'esperana i la illusió", ha concls.