Vox, satisfet que Fiscalia "actuï contra els okupes"

Publicado 11/6/2019 17:55:44CET

   PALMA DE MALLORCA, 11 Juny (EUROPA PRESS) -

   El president de Vox Balears i diputat en el Parlament balear, Jorge Campos, s'ha mostrat aquest dimarts satisfet que la Fiscalia de Balears "actuï contra els okupes", tal com asseguren que ha defensat la formació, "l'únic partit que ho portava al seu programa electoral".

   Així s'ha manifestat Campos després que la Fiscalia de Balears emetés aquest dilluns una ordre mitjançant la qual els cossos i forces de seguretat podran actuar directament i de forma immediata per dur a terme desallotjaments "sense necessitat de sol·licitar mesures judicials" quan l''okupació' d'un immoble "revesteixi característiques de delicte".

   Sobre aquest tema, Vox ha remarcat que "fa molts mesos" que destaquen la importància de "garantir el dret a la propietat privada en un estat de dret, cosa que no s'està produint en molts llocs d'Espanya, entre ells Balears, per la qual cosa ens alegrem que la Fiscalia hagi recollit aquestes propostes".

   "Des de Vox sempre s'ha defensat que el dret a la propietat privada és un dels pilars d'un estat democràtic", ha indicat Vox, que apunta que això "ha de garantir-se mitjançant accions ràpides i contundents enfront de les màfies d'okupes".

   "Vox Balears és l'únic partit que contemplava al seu programa electoral dotar de mitjans i instruccions als cossos de seguretat de l'Estat per actuar davant el greu problema de les ocupacions il·legals", conclou la formació.

Para leer más