Actualizado 16/07/2009 21:02 CET

Willy Toledo, Antonia San Juan i Fele Martínez s'uneixen al 'cast' de la nova pel·lícula de l'eivissenc David Marques

EIVISSA, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

Guillermo Toledo --conegut també com Willy Toledo--, Antonia San Juan i Fele Martínez se sumaran al repartiment de 'Deixalles', el tercer llargmetratge del director eivissenc David Marqués, segons va donar a conèixer el realitzador en un acte en el qual també van participar el productor del film, Jean-Luc Ducasse, i els actors protagonistes Fernando Tejero, Adrià Collado i Eric Francés.

A més de Toledo, San Juan i Martínez, l'elenc d'actors ho completaran Antonio Pagudo, José Luis García Pérez, Rul·lo Pardo i Raúl Peña, segons va revelar l'equip de 'Deixalles', rodatge de la qual començarà dilluns que ve 20 de juliol.

Malgrat que l'equip no va voler revelar l'argument de la pel·lícula, sí ha avançat que 'Deixalles' fa un retrat divertit de l'actual crisi, des d'un punt de vista de dos companys de pis que, arran dels seus problemes econòmics, es veuen obligats a ficar un llogater en el seu apartament.

Així, seguint la tònica del realisme absurd, marca indiscutible dels guions de Marquès. Així, segons el director, aquesta pel·lícula "és bastant més divertida que 'Aïllats' i 'Qualsevol'" i té un caràcter "menys experimental" que els seus anteriors treballs.

Per la seva banda, el productor del film, Jean-Luc Ducasse, va agrair el suport d'empreses i institucions eivissenques, que s'han implicat en la pel·lícula, com el Consell Insular d'Eivissa o els Ajuntaments de Sant Antoni, Vila i Sant Josep.

Alhora, els actors van remarcar que el projecte "és molt independent, però amb la vocació d'anar més enllà de 'Aïllats'". Per a això, Marquès ha comptat amb el mateix equip del seu passat llargmetratge, Arie Van Dam, director de fotografia, Juanma Redondo, música, al qual ha afegit equip artístic, tècnic i de producció "més d'acord amb les necessitats d'aquesta pel·lícula", va detallar.

Lo más leído

 1. 1

  Detenido el bailarín Rafael Amargo por organización criminal y tráfico de drogas

 2. 2

  Profesores catalanes avisan por carta al PSOE: "No es que el castellano vaya a desaparecer, es que es ya residual"

 3. 3

  Roberto Chirufa, primo de Rafael Amargo, dice que la detención del 'bailarín' ha sido "un palo muy grande"

 4. 4

  Gobierno y CCAA acordarán hoy restringir la movilidad en Navidad y un máximo de 10 personas en las reuniones

 5. 5

  El Gobierno elimina el recorte del 20% en las retribuciones de los militares en la reserva a los 63 años