Yllanes assegura que Podemos està "absolutament preparat" per afrontar les eleccions generals

Publicado 15/2/2019 12:05:32CET
El diputat de Podem al Congrés i candidat al Govern, Juan Pedro Yllanes
PODEMOS BALEARES

EIVISSA, 15 Feb. (EUROPA PRESS) -

El candidat de Podemos al Govern balear i diputat al Congrés, Juan Pedro Yllanes, ha declarat que la formació està "absolutament preparada" per afrontar les eleccions generals del 28 d'abril, encara que ha admès que "d'alguna forma" van a interferir en els comicis de maig.

Segons ha declarat Yllanes a Eivissa, és necessari "mobilitzar el vot progressista a Balears" i ha recordat que a Podem han celebrat ja primàries per tenir els candidats designats. Estan, ha insistit, "disposats a afrontar aquesta campanya electoral".

"Cal fer dos treballs essencials: convèncer la gent que resulta enormement important mobilitzar-se i anar a votar perquè es corre el gravíssim risc que probablement la pitjor dreta a Europa s'instal·li governant el país", ha afirmat, destacant que a la formació estan "disposats a fer un esforç redoblat a la campanya autonòmica i municipal".

Segons Yllanes, resulta "necessari" tenir una altra legislatura per completar les polítiques impulsades en aquests últims anys ja que fer "canvis radicals" a una legislatura és "enormement complicat i està demostrat històricament". "Cal afermar les polítiques socials en aquests propers quatre anys", ha dit.

Sobre la concurrència de diferents partits a les eleccions, en relació a les autonòmiques ha insistit que Podem "vol encapçalar el projecte d'esquerres" a les Illes i així, parlaran "amb qui calgui parlar".

Yllanes ha afirmat que seran capaços d'arribar als acords necessaris perquè "l'esquerra vagi més cohesionada" a les eleccions.

Para leer más