1 de abril de 2020
 
Publicado 26/2/2020 18:40:52 +01:00CET

Ábalos, després d'abandonar la reunió, diu que confia que es produïsquen avanços en la taula de diàleg amb Catalunya

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, al Congrés, on s'ha parlat, entre altres qüestions, de la taula de diàleg entre governs, Madrid (Espanya), 26 de febrer del 2020.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 26 Feb. (EUROPA PRESS) -

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha assegurat aquest dimecres després d'assistir a la primera reunió de la taula de diàleg sobre Catalunya que confia que es produïsquen avanços en aquesta primera cita.

Així s'ha pronunciat Ábalos quan ha arribat al Congrés, on estava citat per explicar els plans del seu departament davant la Comissió de Transports.

"Jo crec que sí", ha contestat el ministre quan se li ha preguntat si confia que es produïsquen "avanços" en la reunió entre governs, que ha reunit les dues delegacions presidides, respectivament, pel cap del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i el català, Quim Torra.

Ja dins de la comissió, el començament de la qual s'ha hagut de retardar mitja hora perquè Ábalos poguera estar a La Moncloa, el ministre ha agraït la comprensió dels grups parlamentaris per aquesta circumstància.

A més, ha afegit que no podia oferir moltes dades sobre la reunió perquè només havia sigut testimoni del seu començament. "Tampoc ha tingut més desenvolupament, la reunió ha començat i he hagut de marxar, no els puc explicar res", ha confessat als diputats.

colaboracio