Publicado 24/01/2022 18:24

Arranca la XIII Mostra de Teatre contra el Càncer d'Alboraia

Archivo - Arxiu - Mostra De Teatre Contra El Càncer D'Alboraia
AYUNTAMIENTO ALBORAYA - Archivo

   VALÈNCIA, 24 gen. (EUROPA PRESS) -

   La localitat valenciana d'Alboraia engega la XIII Mostra de Teatre Contra el Càncer, una iniciativa ja habitual en la vida cultural amb la col·laboració de la Junta Local contra el Càncer.

   En aquesta edició, tres obres conformen el cartell que els veïns podran gaudir durant les representacions solidàries de gener i febrer. Un any més, l'objectiu és recaptar fons a través de la cultura i l'entreteniment

   Aquest divendres 28, Alqueria de l'Horta representarà els sainets 'Capitule Tónico I' i 'Dos Dones i un Pato Mercat', a les 20 hores, en valencià, avança el consistori.

   T-Teatre portarà a la iniciativa la seua versió de 'West Love Story' amb dos passes: el divendres 4 de febrer a les 19.30 hores i el dissabte 5 a les 18 hores, les dos en castellà.

   Com a colofó, Grita Teatro tancarà la XIII Mostra de Teatre Contra el Càncer amb 'Novecento', una obra que es podrà veure en valencià el divendres 11 i en castellà el dissabte 12, les dos a les 2000 hores.

   Totes les funcions són aptes per a tots els públics. El donatiu per cada entrada és de cinc euros, destinats a sumar fons per a la investigació en la lluita contra el càncer.

   Les entrades es poden comparar en la Casa de la Cultura 'José Peris Aragó' (c/ de la Mar, 1), en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores, i a través de la Junta Local contra el Càncer.

colaboracio