Publicado 28/09/2021 10:57CET

Arriben 81 persones en almenys cinc pasteres a les costes d'Alacant

Diverses de les dones i els menors arribats aquesta matinada en pastera a les costes d'Alacant
CRUZ ROJA

   Entre els migrants hi ha dues dones embarassades i onze menors, entre ells, tres bebés

   ALACANT, 28 set. (EUROPA PRESS) -

   Un total de 81 immigrants a bord de, almenys, cinc pasteres han arribat durant aquesta matinada a diferents punts de Benidorm i Santa Pola (Alacant). Les embarcacions van ser localitzades entre les 22.30 hores del dilluns i les 04.00 hores d'aquest dimarts.

   Tots estan en aparent bon estat de salut i entre les persones rescatades, la majoria d'origen algerià i sirià, hi ha onze menors d'edat, d'ells tres bebés, i dues dones embarassades, segons han confirmat a Europa Press fonts de Creu Roja i Salvament Marítim.

   La primera va ser interceptada a uns 160 quilòmetres de la costa de Santa Pola amb 23 persones, entre elles 13 homes, quatre dones --una d'elles embarassada--, cinc xiquets i un bebé de set mesos.

   La segona ha sigut localitzada en terra, a Benidorm, i s'ha interceptat a 14 persones, en aquest cas tots homes i majors d'edat.

    La resta d'embarcacions també han sigut interceptades a Benidorm amb 46 persones, també amb una altra dona embarassada en avançat estat de gestació --de huit mesos-- que anava a bord amb els seus cinc fills, tots menors. La gestant ha sigut traslladada a l'hospital.

   Ara mateix tots es troben al Port d'Alacant per a la realització de les proves PRC mentre reben assistència de Creu Roja.

Contador
colaboracio