Publicado 22/10/2021 11:09CET

Bombers continuen treballant a les naus de la granja avícola de Sinarques afectades per un incendi

Nau afectada en l'incendi de la fàbrica
BOMBEROS

   VALÈNCIA, 22 oct. (EUROPA PRESS) -

   Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València romanen treballant en les naus de la granja avícola de Huevos Guillén de Sinarques afectades des d'ahir per un incendi.

   Segons ha informat aquest cos de seguretat, durant la nit han romàs efectius a la zona de l'incendi, que es va donar per controlat sobre les 21.30 hores.

   La situació ja ha millorat molt tot i que aquest matí encara segueixen treballant diverses dotacions de bombers per a acabar d'extingir el foc en les pròximes hores.

   El foc es va declarar al voltant de les 15 hores d'aquest dijous, en la partida de Covatillas. L'equip sanitari d'una unitat de Suport Vital Bàsic va assistir a dos bombers, un de 38 anys per contusió toràcica i un altre de 32 anys per inhalació de fum. Tots dos van ser traslladats a l'Hospital de Requena (València) en una ambulància convencional TNA.

   D'un total d'onze naus que componen el complex industrial, s'ha vist afectada només una d'animals vius, i altres dos en menor mesura sense animals i dedicades a altres funcions.

   L'empresa Huevos Guillén ha detallat que dos de les onze naus de posada i el centre de classificació d'ous de Sinarques han quedat greument afectades. La firma ha lamentat la mort d'una part de les gallines que estaven a les instal·lacions.

colaboracio