Bonig lloa a Barcala per no "rendir-se mai" i diu que els huit edils del PP d'Alacant "se'n van a deixar la pell"

Isabel Bonig atén als mitjans aquest divendres davant Barcala
Europa Press
Publicado 20/4/2018 14:57:04CET

Revela una telefonada de Rajoy de felicitació per recuperar l'Alcaldia i el seu compromís que el Govern d'Espanya estarà "al costat d'Alacant"

ALACANT, 20 Abr. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha reconegut que recuperar l'Alcaldia d'Alacant és "importantíssim" per al Partit Popular per "el missatge que llancem", ha lloat al nou alcalde, Luis Barcala, per "no rendir-se mai" i ha assegurat que els huit edils del PP "se'n van a deixar la pell" per resoldre els principals problemes.

Així mateix, Bonig ha desvetlat davant els mitjans que aquest mateix dijous va rebre la telefonada del president del Govern i del PP, Mariano Rajoy, en la qual li va transmetre la seua felicitació per recuperar l'Alcaldia "i que estava content i satisfet amb el treball que s'havia fet". Segons Bonig, Rajoy es va comprometre al fet que el Govern d'Espanya estarà "al costat de Luis Barcala, Alacant i els alacantins".

"Tindrem presència i implicació del Govern d'Espanya, i assumint errors, els perfectes són uns altres, nosaltres ens equivoquem tots els dies, ens anem a deixar la pell", ha anunciat.

Al seu juí, els ciutadans d'Alacant han sigut els "principals perjudicats per tres anys de governs del canvi que han portat "paràlisi total i absoluta". Bonig ha lloat, així, el treball realitzat pel nou alcalde de la ciutat, Luis Barcala, per no "rendir-se mai" i "lluitar fins al final".

colaboracio

En valencià

C. Valenciana