Caballero defèn la descentralització del PSPV, l'impuls a l'àmbit local i l'acostament als joves

Publicado 24/11/2017 17:45:57CET

VALÈNCIA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

'Guanyar la ciutadania' és el títol de la ponència marc que es debatrà en l'III Congrés Provincial del PSPV del 16 de desembre, un text que es correspon amb el programa electoral de la candidatura de Mercedes Caballero que es va imposar en les primàries i que, entre altres qüestions, aposta per la descentralització política i econòmica del PSPV, l'impuls de les agrupacions locals i per l'acostament de la població més jove al partit.

El Comité Organitzador del Congrés ha enviat a tots els militants la ponència marc per al seu debat i posterior presentació d'esmenes i que, una vegada aprovada, establirà les línies d'actuació de la Comissió Executiva Provincial durant els pròxims quatre anys.

S'obri ara un procés de debat en el si de cada agrupació socialista, en el qual s'espera una participació efectiva de la militància per a establir eixes línies bàsiques. Les esmenes presentades es debatran i votaran en el congrés del pròxim 16 de desembre.

El document estableix com a primordial el compromís amb la participació de la militància i l'objectiu comú d'incrementar el respatler electoral de la ciutadania en les futures convocatòries electorals.

colaboracio