Publicado 29/10/2020 10:23CET

Calviño preveu arribar a un acord per a ampliar el termini de carència dels avals ICO la setmana vinent

La vicepresidenta tercera i ministra d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, intervé durant un Esmorzar Informatiu d'Europa Press, a Madrid (Espanya), a 29 d'octubre de 2020.
Óscar J.Barroso - Europa Press

MADRID, 29 Oct. (EUROPA PRESS) -

La ministra d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, ha avançat que pretén aconseguir un acord per a poder ampliar el període de carència i els terminis de devolució dels avals de l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) per a préstecs a empreses, autònoms i pimes la setmana vinent.

Així ho ha confirmat Calviño durant la seua intervenció inicial en els Esmorzars Informatius d'Europa Press, on ha traslladat la intenció del Govern de continuar adaptant la "panòplia de mesures" adoptades durant aquests mesos en funció de les noves circumstàncies.

"Espere que la setmana que vé puguem ampliar el període de carència i el termini màxim de devolució d'aquests crèdits", ha indicat la ministra d'Assumptes Econòmics i vicepresidenta tercera del Govern, afegint que també s'estaria pensant en altres mesures que flexibilitzen el marc d'aquestes garanties.

L'Executiu treballa amb el sector financer i la Comissió Europea per a millorar els préstecs amb avals ICO, ja que aquests es troben condicionats a l'esquema d'Ajudes d'Estat de Brussel·les.

colaboracio