Carmen Bevià dimiteix com a secretària autonòmica d'Universitats i Recerca

Carmen Bevià
GVA
Publicado: viernes, 25 noviembre 2022 17:57

   VALÈNCIA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

   La secretària autonòmica d'Universitats i Recerca de la Generalitat Valenciana, Carmen Bevià, ha presentat la dimissió del seu càrrec, segons han confirmat a Europa Press fonts de l'administració.

   Carmen Bevià va ser nomenada al gener de 2020 per a eixa responsabilitat dins de l'organigrama de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, que per aquell temps dirigia Carolina Pascual i que, en l'actualitat, està a càrrec de Josefina Bueno.

   Bevià es va doctorar a la Universitat d'Alacant en 1994 amb premi extraordinari de Doctorat i entre gener de 1995 i setembre de 1996 va ser investigador postdoctoral a la Universitat de Califòrnia, Davis. En eixe últim any es va incorporar a la Universitat Autònoma de Barcelona, on va treballar durant 18 anys, primer com a professora titular i des de 2011 com a catedràtica. L'any 2014 va tornar a la Universitat d'Alacant.

   La seua activitat investigadora està centrada en Elecció Social, Disseny de Mecanismes, Economia Política i Teoria de les Conteses.

colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià