Publicado 30/09/2022 10:20

La Ciutat de les Arts proposa música en directe gratis amb els concerts de Berklee i bandes de la Comunitat

   VALÈNCIA, 30 Sep. (EUROPA PRESS) -

   La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix dos cicles de música en directe amb 'Un lago de conciertos' en el qual actuen estudiants de Berklee, i 'Les Bandes a la Ciutat' amb representacions de les bandes de música federades de la Comunitat Valenciana.

   Es tracta d'actuacions en viu, gratuïtes i a l'aire lliure que se celebren en els exteriors del Museu de les Ciències, en l'escenari instal·lat en el passeig nord del Museu de les Ciències al costat dels Jardins del Turia, segons ha explicat la Generalitat en un comunicat.

   Aquest divendres 30 de setembre, 'Un lago de conciertos' compta amb Dalton Neilan, que interpretarà en solitari cançons de jazz acompanyat de la seua guitarra. Li seguiran The Fenway Co, amb temes originals d'influència del Carib, nord-americana i britànica. Finalment, Bug Myers posarà el fermall final al concert amb una selecció de temes d'estil folk. Serà a partir de les 19 hores. Les pròximes sessions seran els divendres 7 i 14 d'octubre, també a les 19.00 hores, en el Passeig Nord del Museu de les Ciències.

   El dissabte 1 d'octubre l'Ensemble de Tubes i Bombardinos de la Societat Musical 'La Primitiva Setabense' -'Música Vella' de Xàtiva participa en el cicle 'Les Bandes a la Ciutat'. L'activitat gratuïta començarà també a les 19 hores a l'escenari instal·lat en el passeig exterior.

   El 29 d'octubre serà el torn de la Camerata de Vents i Percussió de la Societat Unió Musical d'Alberic. El 5 de novembre està programat el concert del Quinteto de Metales del Centre Instructiu Musical d'Onil. El Grup de Cambra de Unió Artístico Musical 'Sant Francesc de Borja de Gandia serà l'encarregat de la cloenda d'aquest cicle el 12 de novembre.