Publicado 16/7/2020 16:08:36 +02:00CET

Compromís defèn la readaptació del pacte del Botànic i espera una reunió per a revisar-ho en 15 dies

Els coportavoces  de Compromís Mónica Oltra, Joan Ribó, Àgueda Micó
COMPROMÍS

Oltra aposta per una "potent" reconstrucció social enfortint el públic i reorientant inversions

VALÈNCIA, 16 Jul. (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta portaveu de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha defès la "readaptació" del pacte del Botànic, el govern valencià compartit amb PSPV i Unides Podem, i ha confiat que la revisió entre les tres parts serà "imminent", en els pròxims 15 dies.

En aquesta reunió, la coalició presentarà el document 'Les persones primer' amb les seues receptes i prioritats polítiques per a l'eixida del coronavirus. Oltra ho ha presentat aquest dijous juntament amb la resta de coportaveus de Compromís --l'alcalde de València, Joan Ribó, i Àgueda Micó-- en el Jardí Botànic on es va segellar el primer acord de govern el 2015.

La intenció de Compromís és portar les seues propostes a la comissió de seguiment del Botànic II perquè es reincorpore a la readaptació del pacte. És un document pensat perquè tots els grups de l'oposició incorporen mesures.

Es tracta d'un document amb accions a aplicar en diverses administracions a partir de quatre eixos: reconstrucció econòmica, enfortiment social, transició ecològica "imparable" i cogovernança, democràcia, Europa i agenda valenciana. Compromís considera que han de servir per a adaptar els objectius del Botànic II que es van firmar l'any passat a Alacant.

Contador
colaboracio