Publicado 18/06/2021 10:01CET

La Comunitat clareja amb intervals de núvols mitjans i espera arruixades aquest cap de setmana

Pluges a València
EUROPA PRESS

   VALÈNCIA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

   La Comunitat Valenciana ha clarejat aquest divendres amb intervals de núvols mitjans i alts i espera arruixades aquest cap de setmana, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

   Aquesta jornada tampoc es descarta alguna arruixada aïllada i ocasional a l'interior de Castelló i de València i hi haurà vent variable fluix que estendrà a est i sud-est.

   Les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes en ascens a l'interior i amb pocs canvis o en lleuger descens en el litoral. Així, la província d'Alacant preveu una mínima de 20ºC i una màxima de 27; la de Castelló, de 20 i 29; i la de València, de 21 i 28ºC.

   Per a demà, dissabte, predominarà el cel nuvolós i a l'interior de la Comunitat hi ha probabilitat d'arruixades disperses que podran anar ocasionalment amb tempestat.

   El diumenge seguirà el cel nuvolós i, a l'interior, no es descarten arruixades ocasionals a la vesprada, preferentment a l'interior nord de Castelló. Els termòmetres aconseguiran els 32ºC.

colaboracio