Publicado 23/10/2020 18:41CET

La Comunitat Valenciana registra 53 brots, huit d'ells amb deu o més casos relacionats

Prova PCR
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS

El brot més nombrós és a Massamagrell, amb 15 positius d'origen laboral

VALÈNCIA, 23 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Comunitat Valenciana ha confirmat aquest divendres un total de 53 nous brots de coronavirus, huit d'ells amb deu o més casos relacionats, segons les dades de la Conselleria de Sanitat Universal.

El focus més nombrós s'ha registrat a Massamagrell, amb 15 positius i d'origen laboral. A més, en el cas de Castelló i Vinaròs, s'han notificat dos focus amb més de deu contagis.

Castelló ha registrat un brot de 12 casos de coronavirus que té el seu origen en un centre educatiu i un altre amb 11 casos d'origen laboral. En total, hi ha quatre nous brots en la ciutat, ja que cal sumar un altre d'origen laboral amb quatre afectats i un social amb tres positius. Quant a Vinaròs, s'han detectat dos brots d'origen social amb deu casos.

Així mateix, hi ha un focus a Xiva amb deu contagis d'origen social i un altre a Bunyol amb deu casos d'origen laboral.

La ciutat de València ha sumat 13 nous brots, un d'ells amb deu contagiats i d'origen social. La resta es corresponen a un focus d'origen social amb set positius; un altre en un centre educatiu amb sis positius; un altre laboral de sis casos; quatre brots de tres casos i origen social; tres d'origen social amb quatre casos cadascun; un brot social de cinc casos i un altre de tres positius laboral.

De la mateixa manera, s'han confirmat cinc brots a Oriola. Un d'ells és social amb huit casos, un altre social amb sis positius, dos de tres casos en centres educatius i un altre de quatre casos d'origen social.

Elx ha notificat dos nous brots d'origen social, amb sis i tres casos. Burjassot ha registrat dos brots d'origen social, amb tres i quatre casos, i Nules també suma dos brots, socials i de sis i tres casos. Requena ha registrat un brot social de huit positius.

Pel que fa a la resta de brots, corresponen a Elda (4 casos, educatiu), Silla (3 casos, social), Mislata (7 casos, social), Montfort (7 casos, laboral), Llíria (6 casos, social), Coves de Vinromà (3 casos, laboral), Puçol (5 casos, social), Almenara (5 casos, social), la Vila-Joiosa (6 casos, social), Sueca (7 casos, social), Meliana (3 casos, social), Tavernes Blanques (3 casos, social), Algemesí (6 casos, social), Forcall (7 casos, social), Albatera (3 casos, social), Sant Joan de Moro (5 casos, social) Sagunt (4 casos, laboral), Rafelbunyol (3 casos, social) i Banyeres de Mariola (3 casos, social).

colaboracio