Publicado 23/06/2021 18:46CET

La Confederació Espanyola de Societats Musicals trasllada la seua seu a Llíria

   VALÈNCIA, 23 juny (EUROPA PRESS) -

   La Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM) ha decidit traslladar la seua seu a Llíria (València), una decisió ratificada per unanimitat dissabte passat per la junta de govern de la pròpia entitat.

   Segons ha informat el consistori en un comunicat, el projecte "posa de manifest, una vegada més, l'estreta relació que existeix amb Llíria, que amb el seu segell Unesco, i especialment a través de la gran tasca de la Unió Musical i la Banda Primitiva, s'ha convertit en un col·laborador fonamental per a les societats musicals".

   El president de l'entitat, Vicente Cerdá, i el tresorer, Luis Vidal, s'han reunit aquest dimecres amb el primer edil, Manolo Civera, el president de la Confederació Europea de Músics Jubilats i Tercera Edat (CEMUJ), Carles Subiela, i el president de la Banda UDP, José Zaragozá.

   En aquesta trobada han traslladat les peculiaritats d'aquest nou projecte de seu, a més de posar sobre la taula altres iniciatives educatives, socials i artístiques que s'estan desenvolupant gràcies a la implicació de totes les institucions.

   Luis Vidal ha recalcat "la sensibilitat i la dedicació del consistori i de la localitat, que sempre han atès amb atenció les reivindicacions i les propostes de la CESM".

   Per la seua banda, l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha manifestat que aquest projecte "serveix per a reforçar el lideratge de Llíria en el moviment de reivindicació de la música com una ferramenta per a trencar fronteres i unir a les persones". "Des de Llíria anem a seguir treballant perquè aquest tipus de decisions puguen tindre recorregut en el marc estatal i europeu", ha explicat el primer edil.

colaboracio