La Confederació del Taxi crida els taxistes valencians a "posar-se el jupetí groc" mentre presten el servici

Taxi
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 23/1/2019 12:47:02CET

VALÈNCIA, 23 Ene. (EUROPA PRESS) -

La Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat ha proposat el sector que tots els membres del col·lectiu es posen els jupetins grocs mentre treballen "fins que se solucione el conflicte amb les VTC", una acció que "no implica la necessitat d'alterar el normal funcionament" del servici.

L'associació s'ha sumat així a les protestes del sector del taxi a Madrid i Barcelona, que reclama una regulació autonòmica de les VTC.

Milers de taxistes s'han concentrat hui als accessos al recinte firal de Madrid, IFEMA, amb motiu de la fira de turisme Fitur, han bloquejat els accessos al recinte i des d'ahir dimarts han tallat diverses carreteres.

A més, a Barcelona el sector duu en vaga des de divendres passat i el Govern ha oferit una hora de precontratación per als vehicles de lloguer amb conductor (VTC), encara que a través del reglament que elaborarà l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

En aquest context, la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana ha proposat que des del sector "tots" es posen els jupetins grocs mentre presten el seu servici, "com a mostra de protesta i en suport" als taxistes de Madrid i Barcelona "mentre duren les negociacions".

L'associació ha puntualitzat que es tracta d'una mesura que "alerta" sobre la situació dels professionals i que "no implica la necessitat d'alterar el normal funcionament del servici".

Contador
colaboracio