Publicado 25/09/2020 15:04CET

El Consell celebrarà el seu seminari retardat pel coronavirus el cap de setmana vinent a la Vall d'Aiora-Cofrents

Imatge d'arxiu d'un ple del Consell
Enrique Palomares - Europa Press - Archivo

VALÈNCIA, 25 Sep. (EUROPA PRESS) -

El Consell celebrarà el cap de setmana vinent en la comarca de la Vall d'Aiora-Cofrents el seu seminari d'estiu d'avaluació dels objectius de govern, que va haver de ser ajornat per la situació de la crisi sanitària del coronavirus. No obstant açò, segons ha avançat la vicepresidenta i portaveu, Mónica Oltra, després de la roda de premsa del ple, aquesta trobada estarà marcada tant per la pandèmia com per la reconstrucció.

Oltra ha donat detalls d'aquest seminari, que sempre realitza el Consell fora de València i en les tres províncies, i que en aquest cas se'n va a la comarca valenciana "en eixa reivindicació del nostre interior".

En el seminari, el Consell reprendrà el treball d'avaluació dels seus objectius però "òbviament molt marcats per la pandèmia i tota la reconstrucció postpandèmia" i es planificarà el treball "com hem fet sempre perquè aquest és un Consell que no funciona per ocurrències, sinó amb un treball planificat, seriós i responsable que s'avalua i planifica".

Preguntada pel motiu pel qual el seminari no es va realitzar a l'estiu, quan la taxa d'incidència del virus era menor, Oltra ha justificat que en eixe moment s'estava programant la desescalada i veient l'evolució de la pandèmia, al mateix temps que ha admès que s'esperava que la segona ona fora més entrada la tardor i no en aquestes dates.

Així mateix, ha defès que es realitza ara també una vegada celebrades a l'estiu totes les taules de diàleg social, territorial i de reconstrucció, els treballs de la qual s'incorporaran ara al seminari, el qual es preveu que no siga tan nombrós i amb distribució d'espais, persones i normes de seguretat que corresponen a la situació de pandèmia. En tot cas, Oltra ha assenyalat que aquesta setmana es perfilaran els continguts i els temes més sectorials.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  La historia real tras Gambito de Dama, la serie de ajedrez de Anya Taylor-Joy en Netflix

 2. 2

  El Congreso aprueba la propuesta de Podemos para eliminar mensajes de odio en redes sociales

 3. 3

  Felipe González señala que el estado de alarma "no es delegable" a las CCAA y alerta sobre una "crisis de gobernanza"

 4. 4

  Nuevos datos confirman posible impacto del asteroide Apophis en 2068

 5. 5

  Moreno se inclina por el cierre perimetral de Andalucía antes del puente y cambiará el horario del toque de queda