Publicado 15/04/2021 11:56CET

Consum ofereix 4.000 llocs de treball per a contractacions de reforç a l'estiu

Archivo - Arxiu - Empleat d'un supermercat Consum
CONSUM - Archivo

   VALÈNCIA, 15 abr. (EUROPA PRESS) -

   Consum està oferint 4.000 llocs de treball per a les contractacions de reforç en els mesos d'estiu i substitució de vacances del personal dels seus més de 460 supermercats propis. Els llocs que s'ofereixen són, en la seua majoria, per a cobrir les tasques del personal operatiu de les seues tendes, segons ha informat la cooperativa valenciana en un comunicat.

   D'eixos 4.000 llocs de treball, aproximadament la meitat procedirà de les plantilles de reforç per la covid-19 i les ampliacions dels contractes que es van realitzar amb motiu de la Setmana Santa. L'oferta és per a jornades completes i parcials, amb una durada de contracte entre tres i sis mesos i amb una retribució d'accés de 1.200 euros bruts al mes, que pot arribar fins als 1.700 euros, en funció del lloc de treball.

   Els requisits són titulació en ESO, una clara orientació al client, ganes d'aprendre, actitud per al treball en equip i residència propera on s'ofereix el lloc. No és necessari experiència prèvia, ja que es facilitarà formació per part de Consum.

   La temporada estival anirà des d'abril fins a finals de setembre, encara que podrà tindre continuïtat posteriorment en funció de l'acompliment professional de cada persona. En aquest moment, la cooperativa es troba en ple procés de selecció de personal. Per a accedir a les ofertes, els candidats han de registrar-se en https://www.consum.es/trabaja-en-consum/.

   Consum ha generat prop de 1.400 llocs de treball durant 2020 fins a aconseguir una plantilla d'unes 17.400 persones, la qual cosa suposa "una xifra rècord en la generació d'ocupació estable i de qualitat, prenent de referència els últims cinc anys, en els quals s'ha generat més de 900 ocupacions, de mitjana a l'any", segons la cooperativa.

   El passat any també va ser rècord quant a contractes realitzats per causa de la pandèmia. Per aquest motiu, Consum va contractar 6.149 persones i va realitzar 2.873 ampliacions de jornada des que començara la crisi sanitària.

   Per a reconéixer l'esforç realitzat pels treballadors de Consum durant tot aquest any de pandèmia, la cooperativa va gratificar amb dos 'primas Covid' als seus treballadors de tendes i plataformes logístiques, que van suposar uns 600 euros de mitjana entre les dos.

   La primera prima es va entregar al març de 2020 i la segona al gener de 2021. Aquestes primes van representar un muntant de més de 8,5 milions d'euros, que van afectar al personal operatiu de supermercats i plataformes, que suposa el 95% de la plantilla.

Contador
colaboracio