Cunillera retreu a Torrent l'"eixida de to" d'un membre de la Mesa contra la Policia

Teresa Cunillera i Roger Torrent
PARLAMENT - Archivo
Publicado 16/11/2018 18:29:05CET

Al·lega que Campdepadrós va cridar "forces d'ocupació" al Cos Nacional de Policia

BARCELONA, 16 Nov. (EUROPA PRESS) -

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha retret al president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, que el secretari primer de la Mesa de la Cambra, Eusebi Campdepadrós (JxCat), rebutjara acudir a un acte del Cos Nacional de Policia a Tarragona al·legant que es tracta de forces d'ocupació".

En una carta a la qual ha tingut accés Europa Press, Cunillera ha criticat a Torrent perquè l'afirmació de Campdepadrós "respon més a una actuació d'un membre d'un determinat partit polític que a un membre de la Mesa del Parlament".

La delegada explica que el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, va convidar diverses personalitats i càrrecs electes a la celebració dels Ángeles Custodios, patrons de la Policia Nacional, i que la resposta de Campdepadrós, que és diputat per la província, "no s'adecua als estàndards de respecte institucional".

Així, recorda a Torrent la seua recent aposta pel respecte i la correcció entre diputats, i li demana traslladar aquestes màximes "al respecte exigible en les relacions entre les institucions i els seus representants".

"Aquesta Delegació, així com les quatre subdelegacions, ens hem regit per les màximes de respecte institucional, obertura i diàleg", assenyala, i reclama que les institucions siguen exemplars en les relacions amb els altres organismes més enllà de les diferències ideològiques.

Per això, l'anima a què "siga la via en les relacions institucionals i no les eixides de to i els despropòsits" com percep en l'actitud de Campdepadrós.

Contador
colaboracio