Publicado 28/09/2021 18:22CET

El curs d'iniciació a l'òpera 'Les Arts a la Nau' ofereix assistir a conferències i funcions en directe

El curs d'iniciació a l'òpera 'Les Arts a la Nau' ofereix assistir a conferències i funcions en directe
REMITIDA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

   VALÈNCIA, 28 set. (EUROPA PRESS) -

   La Fundació General de la Universitat de València i el Palau de Les Arts Reina Sofia ofereixen la sisena edició del Curs d'Iniciació a l'Òpera 'Les Arts a la Nau', dirigit l'estudiantat universitari i d'ensenyaments artístics de grau superior amb un màxim de 28 anys d'edat.

   L'objectiu del curs és fomentar l'afició pel gènere operístic mitjançant l'assistència a quatre representacions en directe de les òperes de la temporada 2021-2022 del coliseu, expliquen els responsables de la iniciativa en un comunicat.

   Totes les representacions (preestrenes) aniran precedides d'una presentació didàctica, impartida per Ramon Gener, que introduirà a l'alumnat en els aspectes més importants de l'obra que veuran després en directe.

   El curs començarà amb la sarsuela 'Doña Francisquita', d'Amadeo Vives. El pròxim 27 d'octubre serà la conferència, i la representació tindrà lloc el 31 d'octubre.

   Els següents títols seran 'Madama Butterfly' de G. Puccini, (conferencia l'1 i representació el 7 de desembre); 'Ariodante' de G.F. Händel (conferencia el 23 i representació el 27 de febrer); i 'Wozzeck' de A. Berg (conferencia el 18 i representació el 23 de maig).

   La matrícula del curs, que es desenvoluparà del 27 d'octubre de 2021 al 23 de maig de 2022, està oberta i es realitzarà en modalitat online en aquest enllaç.

   La durada del curs és de 30 hores i s'impartirà íntegrament al Palau de Les Arts.

Contador
colaboracio