Publicado 30/11/2020 18:51CET

Descobreixen una plantació de marihuana en l'extinció d'un incendi en un polígon d'Alacant

Els Bombers Del Speis Descobrixen Una Plantació Indoor De Marihuana En Extingir Un Virulent Incendi Industrial En Una Nau Del Polígon Del Pla De la Vallonga
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

ALACANT, 30 Nov. (EUROPA PRESS) -

Un grup de més de trenta efectius del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS), Consorci Provincial, Policia Local i Nacional han localitzat una plantació 'indoor' de marihuana oculta darrere d'uns panells en l'extinció d'un incendi en un polígon industrial durant la matinada d'aquest dilluns.

Les flames s'han iniciat de forma "virulenta" en l'interior d'una nau industrial del polígon del Pla de la Vallonga. Els bombers han evitat que el foc es propagara per les plantes cap a dos naus annexes, informa l'Ajuntament d'Alacant en un comunicat.

Sobre les 3.50 hores, un vigilant del polígon ha alertat de l'incendi als cossos de seguretat, en adonar-se que eixia fum en una nau situada al carrer Trueno. Fins a allí s'han mobilitzat quatre dotacions de l'SPEIS juntament amb dos patrulles de Policia Local per a abalisar els accessos i començar l'extinció.

La intervenció ha impedit la propagació del foc per les naus del Polígon del Pla. Segons fonts municipals, l'incendi es podria haver originat per la plantació del cultiu, ja que estava enganxada a l'electricitat amb diversos aparells.

Després de l'extinció, la nau on s'ha originat l'incendi ha quedat afectada i clausurada. L'operació s'ha allargat durant més de dos hores, mentre que la Policia ha confiscat la plantació i ha obert una investigació.

colaboracio