Publicado 23/04/2021 17:54CET

Detinguda una dona per colpejar i mossegar al seu marit després d'una discussió a València

Cotxe de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL

   VALÈNCIA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte d'Exposició de la ciutat de València a una dona de 42 anys com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar després de colpejar i mossegar al seu marit després de mantindre una discussió.

   Els fets van ocórrer en la matinada d'aquest passat dijous, quan la sala 091 va alertar els agents perquè es dirigiren a un domicili del districte d'Exposició, on pel que sembla una dona mantenia una actitud molt violenta.

   Els agents es van presentar en el lloc i van localitzar un home i una dona, que es trobava molt alterada i poc col·laboradora. De fet, va arribar a espentar al seu marit i intentar tancar la porta a la patrulla, que va impedir aquesta situació.

   Els policies van esbrinar que durant la vesprada la parella havia mantingut una discussió i la dona s'havia traslladat al pis contigu. L'home, davant el desconeixement del que poguera fer la seua dona a causa del seu estat d'alteració, va decidir cridar emergències.

   Els agents van observar que l'home presentava una ferida en el llavi i una altra en el bíceps i manifestava que la seua dona li havia donat una mossegada en el braç i una punyada en la cara.

   Finalment, mentre els policies parlaven amb el marit, ella va començar de nou a discutir amb ell i, en un moment donat, va arribar a espentar-ho i a encarar-se amb els agents, per la qual cosa va haver de ser reduïda a causa de la seua gran agressivitat.

   Després del succeït, la dona ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i ha passat a disposició judicial.

Contador
colaboracio