Detinguda per cremar el cotxe d'uns coneguts que no li van deixar passar la nit en un edifici deshabitat

Publicado 19/7/2019 12:05:44CET
CNP - Archivo

VALÈNCIA, 19 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha detingut una dona de 38 anys a València per presumptament tractar d'incendiar amb un encenedor el cotxe d'uns coneguts que no la van deixar pernoctar en l'edifici deshabitat on viuen.

Els fets es van produir la nit de dimarts, 16 de juliol, en un immoble del cèntric carrer Guillem de Castro de València. El 091 va rebre l'avís que la dona estava retinguda contra la seua voluntat en un garatge, informa Prefectura en un comunicat.

Els tres homes i la sospitosa s'havien desplaçat allí des del baix de l'edifici deshabitat, on habitualment pernocten dos d'ells. En una de les estades del baix hi havia foc, sufocat pels bombers després de provocar danys en un cotxe.

Els investigadors van esbrinar que la dona havia anat amb un dels homes i que els altres no permetien que ella passara la nit a l'edifici. Açò suposadament va motivar una discussió entre ells en la qual la sospitosa va amenaçar amb cremar el cotxe d'un que estava en una altra estada.

Durant el transcurs de la baralla, la dona es va marxar a una habitació de l'edifici que utilitzaven com a cuina per a, després d'agafar un encenedor, calar foc al vehicle d'un dels homes.

Una vegada identificada, la sospitosa va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'incendi, quan portava un encenedor entre les seues pertinences. La dona, d'origen paraguaià i amb antecedents, ja ha passat a disposició judicial.

colaboracio