Detingudes 29 persones a Castelló en una operació contra la pirateria en la retransmissió de partits de futbol

Televisió, pantalla, tele, TV
EUROPA PRESS
Publicado 17/12/2018 14:13:43CET

CASTELLÓ, 17 Dic. (EUROPA PRESS) -

L'equip d'Espectacles de la Policia de la Generalitat, juntament de la comissaria de la Policia Nacional de Castelló, han detingut un total de 29 persones en una operació contra la pirateria en la retransmissió de partits de futbol.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, la Unitat Adscrita de la Policia ha intervingut 24 descodificadors suposadament instal·lats de manera fraudulenta i modificats en establiments públics, principalment, bars, restaurants i cafeteries.

Les inspeccions s'han realitzat, des de mitjan 2017, en diferents municipis de Castelló, entre ells, Vila-real, Nules, Benicàssim, Vinaròs, Peníscola o Torreblanca.

Entre les 29 persones detingudes es troben els treballadors d'una empresa dedicada a la venda i manipulació d'aquest tipus d'aparells digitals i dels 24 descodificadors intervinguts.

L'empresa propietària dels drets i emissió dels partits i la pròpia Lliga de Futbol professional estima que, almenys, la xifra defraudada és d'uns 85.000 euros, quantitat resultant de la quota mensual de subscripció que aquests establiments públics haurien d'haver abonat pel servici.

colaboracio