Detingudes quatre persones per atracar cinc vegades un mateix saló de jocs de Catarroja

Publicado 29/7/2019 18:16:39CET
GUARDIA CIVIL

VALÈNCIA, 29 Jul. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Guàrdia Civil han detingut quatre persones --tres homes i una dona-- per presumptament atracar cinc vegades en cinc mesos un saló de jocs de la localitat valenciana de Catarroja, del qual van sostraure prop de 13.000 euros.

La investigació va arrancar el passat mes de febrer, quan es va produir el primer robatori, segons ha informat la Benemérita en un comunicat. Dos persones encaputxades pel que sembla van irrompre amb armes blanques en un saló de jocs i apostes esportives, on van intimidar els empleats i els van obligar a obrir la caixa de cabals on custodiaven la recaptació del local. En aquesta ocasió, van sostraure 5.000 euros.

L'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'Alfafar-Catarroja va iniciar l'operació denominada 'Mar Solitari' a fi d'aclarir
els fets delictius i detindre els presumptes autors.

Els cinc atracaments al mateix establiment seguien un mateix modus operandi: un o dos individus, amb el rostre ocult amb passamuntanyes o
bufandes, armats amb ganivets de grans dimensions, suposadament intimidava els empleats del local despreocupant-se per complet dels clients. En alguna ocasió, els usuaris del saló van abandonar el local corrent mentre els atracadors romanien en l'interior.

D'aquesta forma, pel que sembla, els presumptes autors obligaven el personal que es trobava treballant al fet que obrira la caixa de cabals. Així sostreien la recaptació, tant bitllets com a borses amb monedes. Van arribar a aconseguir en total un botí de 13.000 euros aproximadament.

La fase d'explotació de l'operació va culminar amb la detenció de quatre persones, tres homes i una dona, per la seua presumpta implicació en cinc robatoris amb violència i intimidació. Després de l'entrada i registre en els domicilis de dos dels detinguts, els agents van localitzar diverses de les peces de roba i objectes presumptament utilitzats per a atracar el saló. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats d'Instrucció de Guàrdia de Catarroja.

colaboracio