Detingut un home després de suposadament agredir la seua parella en una festa

Archivo - Arxiu - Grup GAMA de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL VALÈNCIA - Archivo
Publicado: lunes, 28 noviembre 2022 18:57

   VALÈNCIA, 28 Nov. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Local de València han detingut un home que en la matinada del passat diumenge suposadament va agredir la seua parella en una festa, de la qual li va haver de traure un grup de persones, segons han informat fonts d'aquest cos de seguretat. La dona va comunicar als efectius la seua intenció de presentar denúncia per primera vegada després d'haver patit agressions "durant anys".

   Els fets van succeir sobre les 3.00 hores d'aquest 27 de novembre quan la sala del 092 va rebre una telefonada en la qual, inicialment, s'alertava de molèsties per soroll en una festa. En arribar la patrulla van escoltar crits en el replanell de l'edifici on diverses persones estaven traient a un home d'un pis.

   Els agents es van entrevistar per separat per diverses parts i van sol·licitar una patrulla d'intervenció ja que l'home que va resultar detingut estava sent subjectat per diverses persones que els van traslladar que mostrava un comportament "molt agressiu".

   La víctima els va traslladar que, en altres ocasions, hi havia exercit violència física i verbal contra ella i que la dona no volia seguir amb la relació encara que ell li insistia. Eixa nit suposadament l'havia sacsat i insultat i havia deixat la vivenda inicialment, encara que després va tornar i la va tornar a agredir, moment en què va ser retingut per diverses persones de la festa.

   En una altra actuació, un policia local anara de servici ha intervingut en una discussió després de veure a un home propinar una galtada a una dona en la via públic. L'agent va sol·licitar reforços i el presumpte autor dels fets va ser detingut per efectius de la 1ª Unitat de Districte i el Grup GAMA. En aquest cas, la víctima va rebutjar denunciar de moment els fets.