Detinguts un adult i dos menors del centre de Buñol acusats de robar en una vivenda

Publicado 17/10/2018 17:34:02CET

Oltra afirma que s'ha seguit el protocol i espera "esbrinar qui és l'adult que ha pogut usar als xiquets per a algun il·lícit penal"

VALÈNCIA, 17 Oct. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Buñol (València) un adult i dos menors --interns del centre de recepció d'aquest municipi-- que presumptament havien entrat en una vivenda de la localitat per a robar, segons han informat fonts de l'institut armat.

La detenció es va produir després que en el transcurs de la nit d'aquest dilluns al dimarts presumptament accediren a una casa des d'una altra vivenda amb la intenció de robar. Quan els agents van arribar a la zona, els dos menors i l'adult es van amagar en la vivenda, però finalment van ser detinguts. Els dos menors han sigut posats a disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que l'adult va ser conduït davant el Jutjat de guàrdia.

Sobre les detencions d'aquests dos menors ha sigut preguntada la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, abans de participar en la presentació de la nova imatge i portal web del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (Servef).

Oltra ha explicat que des del centre de recepció de Buñol es va alertar a la Policia que "hi havia dos persones del centre amb una persona adulta, forana al centre, i que podia haver-hi un problema". "La Policia ha actuat i a partir d'ara actuaran els jutjats", ha afegit.

Així mateix, ha assegurat que en aquest cas "s'ha seguit el protocol habitual" i ha indicat que ara es tracta d'esbrinar "qui és eixa persona adulta que ha pogut utilitzar aquests xiquets per a algun il·lícit penal".

colaboracio