El doctor Cavadas reconstrueix una separació completa de columna vertebral i pelvis en un pacient tetraplègic

El Doctor Pedro Cavadas
FUNDACIÓN PEDRO CAVADAS - Archivo
Publicado 17/7/2018 19:05:43CET

VALÈNCIA, 17 Jul. (EUROPA PRESS) -

El doctor Pedro Cavadas i el seu equip han realitzat una cirurgia per a unir la columna vertebral a la pelvis usant os del peroné a un pacient que es va quedar tetraplègic després d'una greu lesió, segons ha informat l'Hospital de Manises (València), on es va dur a terme la intervenció.

El pacient, Wilmer Arias, va quedar tetraplègic com a conseqüència d'una lesió produïda per un arma de foc als 9 anys. La seua situació li ha obligat a romandre en el llit en els últims anys per les complicacions que presentava en la zona lumbar.

Wilmer Arias va ser operat per a reconstruir-li la separació completa de columna vertebral i pelvis en l'Hospital de Manises pel doctor Cavadas. Ara, gràcies a l'acord de la Fundació Cavadas i el centre hospitalari, aquest jove guatemalenc pot continuar la seua vida des d'una cadira de rodes amb "lleugera mobilitat" de braços i mans.

El cirurgià valencià, l'equip directiu del centre sanitari i el pacient explicaran aquest cas de cooperació internacional en el qual han participat l'Hospital de Manises, la Fundació Cavadas i NPH dijous que ve a les 10.30 hores en una trobada amb els mitjans.

colaboracio