Una dona de 77 anys resulta ferida per inhalació de fum en l'incendi d'una vivenda a Torrent

Archivo - Arxiu - SAMU
GVA - Archivo
Publicado: viernes, 24 marzo 2023 10:30

   VALÈNCIA, 24 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Una dona de 77 anys ha resultat ferida per inhalació de fum en l'incendi declarat en una vivenda de la localitat valenciana de Torrent, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

   El foc es va originar sobre les 19.15 hores de la vesprada d'aquest dijous en una casa del carrer número 2 de Torrent, en la zona de Mas del Jutge.

   L'incendi, segons ha apuntat el Consorci Provincial de Bombers, afectava a un dormitori, que va quedar totalment destruït i va afectar, a més, per fum i temperatura a la resta de la vivenda.

   Tres dones es van haver de refugiar en una terrassa i a una d'elles, amb mobilitat reduïda, els bombers la van haver d'evacuar al carrer amb un vehicle d'altura.

   Fins a la zona també es va desplaçar una unitat de SVB, l'equip sanitari de la qual va assistir a una de les dones per inhalació de fum. Posteriorment, la dona, de 77 anys, va ser traslladada a l'Hospital General de València en l'ambulància de Suport Vital Bàsic.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià